Κρήτη | Απίστευτα επεισόδια – Μετά από αυγά και πέτρες… τώρα πυροβολούν με αεροβόλο λεωφορεία

κρήτη-απίστευτα-επεισόδια-μετά-από-1128059

Επεισόδιο με πυροβολισμό φαίρεται να σημειώθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 βράδυ στο Ηράκλειο και ειδικότερα στον οικισμό Τσαλικάκι, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο κατά διερχόμενου λεωφρορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Γάζι – Καβροχώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Ηρακλείου, ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός από την επίθεση, παρά μόνο υλικές ζημίες, ενώ κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά επιθέσεων με πέτρες και αυγά.

Όπως σημειώνει η εταιρεία η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην πλευρά του οδηγού, προσθέτοντας πως εάν επαναληφθεί παρόμοι περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών.

Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανακόνωσης των ΚΤΕΛ Ηρακλείου:

«Όπως γνωρίζετε όλα τα λεωφορεία μας με δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Γάζι – Καβροχώρο διέρχονται από τον οικισμό Τσαλικάκη. Για χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο στον συγκεκριμένο οικισμό μια ομάδα «νεαρών» στα διερχόμενα λεωφορεία μας πετάει αβγά ή πέτρες παρενοχλώντας τη διέλευσή τους.

Αποκορύφωμα των παραπάνω το Σάββατο και στο δρομολόγιο των 16:20 Αεροδρόμιο – Γάζι μια ομάδα νεαρών με αεροβόλο όπλο έκανε επίθεση στο υπ ΄αριθμόν ΗΖΕ-6226 Αστικό Λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή πλευρά του.

Το περαστικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Πέραν αυτού σας γνωρίζουμε ότι εάν επαναληφθεί παρόμοι περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών»

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook