Κρήτη | Απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του πως θα τη σκοτώσει – Στο πόδι όλη η γειτονιά

κρήτη-απειλούσε-την-εν-διαστάσει-σύζυ-1141155

Σε κατάσταση μέθης άρχισε να σπάει πράγματα, να βρίζει και να απειλεί την εν διαστάσει σύζυγο του.

Κάλμαρε μόνο όταν εμφανίστηκαν μπροστά του τα μικρότερα παιδιά τους. Όμως το επεισόδιο είχε και συνέχεια, κάμποσες ώρες αργότερα, αφού ο 44χρονος άνδρας, και πάλι σε κατάσταση μέθης, πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του πεθερού του όπου είχε βρει καταφύγιο η εν διαστάσει σύζυγος του και άρχισε και πάλι να φωνάζει και να βρίζει, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει.

Από τις φωνές σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά, ακόμα και οι γονείς με τον παππού του. Προσπάθησαν οι άνθρωποι να τον ηρεμήσουν, μάταια όμως.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται και αναφέρονται στη δικογραφία, ο 44χρονος στράφηκε και εναντίον τους, με κλωτσιές και μπουνιές. Ο ίδιος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κρατήθηκε μάλιστα, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τα τέλη Ιουλίου. Μέχρι τότε, απαγορεύεται στον 44χρονο να πλησιάσει τόσο την εν διαστάσει σύζυγο του όσο και την πατρική του οικία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι: ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook