Κρήτη | Απατεώνας ήθελε… κούρσα – Ζήτησε IBAN για να καταθέσει τα χρήματα του δρομολογίου

κρήτη-απατεώνας-ήθελε-κούρσα-ζήτη-1146881

Στο παρά πέντε γλίτωσε από τα «δόντια» απατεώνα ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Κνωσσός, Μανώλης Ψυλλάκης.

Ο κ. Ψυλλάκης, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο επιτήδειος αφού επικαλέστηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, ζητώντας… κούρσα με προορισμό το Ρέθυμνο, προσπάθησε να του αποσπάσει ηλεκτρονικούς κωδικούς και πως ο ίδιος κατάφερε να τον ξεγελάσει!

Όλα έγιναν όπως λέει το μεσημέρι της Κυριακής. «Ο απατεώνας -μιλώντας άπταιστα Ελληνικά – επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησε μια τιμή για ένα δρομολόγιο στο Ρέθυμνο, ενώ ζήτησε και ένα IBAN για να καταθέσει τα χρήματα».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πελάτης ζήτησε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο για να γίνει η αποδοχή των χρημάτων. Έτσι και έγινε. Ο εν λόγω κύριος, επικοινώνησε με τον κ. Ψυλλάκη και του «ζήτησε να γίνει οπωσδήποτε αποδοχή των χρημάτων, διότι πρόκειται για κρατική υπηρεσία και πρέπει η είσοδος να γίνει με κωδικούς».

Τότε ο κ. Ψυλλάκης αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να κερδίσει χρόνο ενώ ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου ζητούσε επίμονα να γίνει η διαδικασία με κάποιο κωδικό, έστω και τον δικό του και όχι της επιχείρησης…

Πονηρεμένος πλέον ο πρόεδρος των Ραδιοταξί του είπε ότι θα του κάνει την διαδρομή εφόσον το επιθυμεί και το κράτος θα μεριμνήσει αργότερα για να καταθέσει το σχετικό ποσό! Ο επιτήδειος εκείνη την στιγμή αντέδρασε και επέμενε ότι η διαδικασία με τους κωδικούς πρέπει να γίνει επιτόπου, κάτι το οποίο φυσικά και δεν έγινε καθότι ο σύνδεσμος τον οποίο είχε αποστείλει ήταν σπαμ, γεγονός που είχε καταλάβει το παρ’ ολίγον θύμα!

Ο κ. Ψυλλάκης, όπως είπε καταλήγοντας, αναμένεται να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook