Κρήτη | Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

κρήτη-απανωτές-συλλήψεις-για-ναρκωτι-1418468
Áðüðåéñá áðüäñáóçò êñáôïõìÝíùí ðïõ ìåôáöÝñïíôáí ìå áõôïêßíçôï ôçò áóöÜëåéáò Ýãéíå ìðñïóôÜ óôçí Ôñï÷áßá Áèçíþí óôçí ïäü äåëçãéÜííç óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò.Åíáò áðü ôïõò óõíïäïýò áóôõíïìéêïýò êáôáäßùîå ôïí êñáôïýìåíï,õðÞñîå áíôáëëáãÞ ðõñïâïëéóìþí êáé ôåëéêÜ óõíåëÞöèç åê íÝïõ,ÐáñáóêåõÞ 12 éáíïõáñßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονταν με ναρκωτικά προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 9 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Απριλίου, οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο συνέλαβαν έναν άνδρα, καθώς μετά από έλεγχο που του έκαναν, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα χασίς. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί, το βράδυ της ίδιας ημέρας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, αλλοδαπού, καθώς είχε και αυτός στην κατοχή του κάνναβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθές (09.04.2022) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθές (09.04.2022) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Συνελήφθη χθές (09.04.2022) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων μίγμα καπνού και κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook