Κρήτη | Απαγωγή Λεμπιδάκη: Διώξεις σε τρία νέα πρόσωπα

κρήτη-απαγωγή-λεμπιδάκη-διώξεις-σε-τρ-799557

Περίπου 4,5 χρόνια πριν, σάλο είχε προκαλέσει η πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ενώ έξι μήνες μετά κατά την απελευθέρωσή του, τον Οκτώβριο 2017, ο επιχειρηματίας έπεφτε στην αγκαλιά των αστυνομικών σε μάντρα στο Ρέθυμνο.

Περίπου πέντε χρόνια μετά, η δικαιοσύνη εξακολουθεί να ερευνά την πολύκροτη υπόθεση, ενώ, πρωτόδικα, είχαν καταδικαστεί 12 άτομα και τον Δεκέμβριο του 2020, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε αθώους τρεις από τους 12 κατηγορούμενους που κάθισαν στο εδώλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την φερόμενη εμπλοκή ακόμη τριών προσώπων, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Τα τρία αυτά πρόσωπα θα κληθούν ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και να εκθέσουν τις θέσεις τους για τα όσα τούς αποδίδονται σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή τους στην απαγωγή. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε αθώους τρεις από τους 12 κατηγορούμενους που κάθισαν στο εδώλιο.

ekriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook