Κρήτη | Αντιδράσεις μετά τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού – Αναζητείται ο «θερμόαιμος» γονέας

κρήτη-αντιδράσεις-μετά-τον-ξυλοδαρμό-1084076

Μουδιασμένη παραμένει η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και η κοινωνία από το περιστατικό επίθεσης σε διευθυντή σχολείου στο Ηράκλειο από γονιό νεαρού 18.5 ετών (Δείτε ΕΔΩ). Η σημερινή ημέρα στο ΕΠΑΛ κυλάει ομαλά, χωρίς περαιτέρω εντάσεις, ενώ ο «θερμόαιμος» γονέας εξακολουθεί να αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού ξεκίνησε όταν ενήλικες εξωσχολικοί βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου το απόγευμα της Τετάρτης. Ο διευθυντής τους ζήτησε να αποχωρήσουν, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός επέστρεψε στο σχολείο για να «ζητήσει το λόγο». Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο υπήρξε διαπληκτισμός και φέρεται ο νεαρός να έπεσε στο έδαφος. Χθες το πρωί, ο πατέρας του νεαρού πήγε στο σχολείο με άγριες διαθέσεις, όπως αναφέρουν πηγές και τότε ήταν που άσκησε βία σε βάρος του διευθυντή, με αποτέλεσμα εκείνος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου έχει υποβάλει μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών.

«Είναι εξοργιστικό αυτό το περιστατικό, ξεπερνάει κάθε όριο», σχολίαζε στο cretalive.gr ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook