Κρήτη | Αντιδράσεις για την τοποθέτηση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας | Photo

κρήτη-αντιδράσεις-για-την-τοποθέτηση-1010923

Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία στην οδό Ρόδων, και η δημοσίευσή τους, φαίνεται πως ξεσήκωσαν κι άλλες γειτονιές στο Ηράκλειο!

Στα… κεραμίδια έχουν βγει και κάτοικοι περιοχής του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, διαμαρτυρόμενοι για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Μάλιστα έχουν ακολουθήσει την δικαστική οδό!

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και στην οδό Λυσιστράτης στο Ηράκλειο, όπου “σε απόσταση 30 μέτρων από την κεραία υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός” όπως κατήγγειλε αναγνώστρια του Cretalive.

Οι φωτογραφίες μπορούν να “πουν” περισσότερα…

κεραίες κινητής τηλεφωνίαςΜένει να δούμε εάν το “κύμα” όσων αντιτάσσονται στις κεραίες θα μεγαλώσει κι άλλο.

Πάντως, από την οδό Ρόδων είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά για να βρουν το δίκιο τους, ενώ όπως έγραψε και το Cretalive εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το θέμα να εισαχθεί και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όποτε κι αν αυτό γίνει (τώρα με αυστηροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την πιθανή ημερομηνία συνεδρίασης).

Σημειώνεται ότι στην οδό Ρόδων, εκτός από τα πολλά και μαζεμένα σχολικά συγκροτήματα, σε απόσταση αναπνοής από την κεραία βρίσκεται και ιδιωτικό κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook