Κρήτη | Αντιδήμαρχος μήνυσε υπάλληλο γιατί πήγε ανεμβολίαστη στη δουλειά

κρήτη-αντιδήμαρχος-μήνυσε-υπάλληλο-γ-1287018

Συνεχίζουν οι εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας και την εξάλειψη του κορονοΐού σε ολόκληρη την Κρήτη. Συγκεκριμένα χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 2.697 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 24 πρόστιμα στους παραβάτες, ανάμεσά τους και μία μήνυση.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο υποβλήθηκε εκτός από πρόστιμο και μήνυση σε εργαζόμενη του δήμου Μινώα – Πεδιάδας από τον Αντιδήμαρχο, γιατί πήγε στη δουλειά της ενώ βρισκόταν σε αναστολή. Η εργαζόμενη, η οποία δουλεύει σε γραφείο του δήμου σε τμήμα φυσιοθεραπείας, είναι ανεμβολίαστη και βρίσκεται σε αναστολή λόγω υποχρεωτικότητας εμβολίου στον τομέα. Εκείνη βρέθηκε στο εργασιακό της περιβάλλον παρόλο που δεν είχε λήξει η αναστολή της, η οποία έχει ξεκινήσει από 01/09.

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας υπήρξαν εξίσου στο νομό, με αυτά να αφορούν έναν πελάτη υγειονομικού καταστήματος και 5 εργαζόμενους.

Όσον αφορά τα Χανιά, υποβλήθηκε πρόστιμο σε μίνι μάρκετ λόγω απουσίας της πινακίδας, έξω από το κατάστημα, για την χωρητικότητα των επιτρεπόμενων ατόμων. Παράλληλα, δόθηκαν 300άρια σε 6 πελάτες που βρίσκονταν χωρίς μάσκα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Θετικά τα πράγματα στο Ρέθυμνο συγκριτικά με τους υπόλοιπους νομούς, αφού υποβλήθηκαν πρόστιμα μόνο σε 2 εργαζόμενους καταστημάτων.

Σχετικά με το Λασίθι τα πρόστιμα αφορούν την μη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο. Ειδικότερα, 300 ευρώ υποβλήθηκαν σε 5 επιβάτες Ι.Χ, έναν οδηγό ταξί και σε έναν οδηγό λεωφορείου.

Τέλος, στον ΒΟΑΚ δόθηκε πρόστιμο σε επιβάτη Ι.Χ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook