Κρήτη | Ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο του αδερφού του – Κάλεσε το ΕΚΑΒ όταν ήταν πλέον νεκρός!

κρήτη-ανθρωποκτονία-από-πρόθεση-για-τ-1418913

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εκτελούμενη διά παραλείψεως, βρίσκεται πλέον ο 39χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη για τον θάνατο του 32χρονου αδελφού του, στα Αγκουσελιανά του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο (δείτε ΕΔΩ).

Ο 39χρονος -που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης και που πλέον διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια παραλείψεως- κρατείται στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου μέχρι να απολογηθεί αύριο στην Ανακρίτρια Ρεθύμνου, όπου μάλιστα του ορίστηκε και συνήγορος υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η περίεργη αυτή οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε, όταν ξεψύχησε στο σπίτι ο 32χρονος αδελφός, που αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Μάλιστα στην υπόθεση ενεπλάκη η ελληνική αστυνομία όταν το πρωί του Σαββάτου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Αγκουσελιανά για να μεταφέρει τον νεκρό πλέον άνδρα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι διασώστες βλέποντας τραύματα στο άψυχο σώμα του 32χρονου, ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, με τους άνδρες της Ασφάλειας να οδηγούνται πολύ γρήγορα στο συμπέρασμα πως θα έπρεπε να συλλάβουν τον μεγαλύτερο αδελφό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα τραύματα στο σώμα του 32χρονου προήλθαν έπειτα από καυγά που είχαν τις προηγούμενες ημέρες τα δύο αδέλφια, χωρίς ωστόσο, αυτά (τα τραύματα) να οδηγήσουν στον θάνατο. Φαίνεται όμως, λένε οι ίδιες πληροφορίες, πως επιδείνωσαν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση της υγείας του όπου συνδυαστικά και με την έλλειψη ιατρικής περίθαλψης, μιας και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, ο μικρότερος αδελφός, έσβησε στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος πάντως φέρεται να υποστηρίζει πως φρόντισε επιμελώς τον άρρωστο αδελφό του, ενώ επίσης φέρεται να αρνείται πως δεν του πρόσφερε ό,τι ήταν απαραίτητο για να σωθεί.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook