Κρήτη | Αναβολή για τους «νταήδες» και συστάσεις από το Δικαστήριο για την…συμπεριφορά τους

κρήτη-αναβολή-για-τους-νταήδες-και-σ-995997

Για την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε στο Αυτόφωρο Ηρακλείουη δίκη των δύο νεαρών που τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς για τις απρόκλητες επιθέσεις σε βάρος δύο ατόμων, ενός διασώστη του ΕΚΑΒ και ενός αλλοδαπού στο Ηράκλειο.

Η αναβολή δόθηκε προκειμένου να προσκομιστούν οι σχετικές ιατροδικαστικές εκθέσεις, που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Τα δύο νεαρά άτομα, που διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, αφέθηκαν ελεύθερα με την Πρόεδρο του Δικαστηρίου να τους απευθύνει συστάσεις να «προσέχουν την συμπεριφορά τους».

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ινδός, που ήταν ένα από τα θύματα ξυλοδαρμού και βρισκόταν ως μάρτυρας στη δίκη, αναχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον διασώστη που χτυπήθηκε από τους κατηγορούμενους αλλά και την οργή τους για παρόμοια περιστατικά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πρέπει να υπάρξει αυστηρότερο πλαίσιο ώστε να μην μένουν ατιμώρητοι οι υπαίτιοι των επιθέσεων σε βάρος του προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook