Κρήτη | Αναβίωσε το περιστατικό με τη ρίψη μολότοφ σε ΙΧ 32χρονου

κρήτη-αναβίωσε-το-περιστατικό-με-τη-ρί-428441

Νέα αναβολή έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη ρίψη μολότοφ και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου ενός 32χρονου άνδρα, που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2018 σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα για να δικαστούν για «εμπρησμό από πρόθεση κατά συναυτουργία και για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» δύο αδέρφια ηλικίας 25 και 26 ετών.

Η δίκη, ωστόσο, αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, λόγω απουσίας του θύματος, αλλά και λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος ήταν κλινήρης.

Όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση της υπόθεσης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναβλήθηκε για τις 5 Οκτωβρίου του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το επίμαχο συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 20ής Μαΐου 2018, έξω από το σπίτι όπου διαμένουν δύο αδέρφια – αλλοδαπής εθνικότητας – ηλικίας 32 και 29 ετών, μαζί με άλλους συγγενείς τους.

Λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο πέρασε έξω από την οικία των νεαρών αλλοδαπών και κάποιος εκ των επιβαινόντων πέταξε βόμβα μολότοφ, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο του 32χρονου.

Από την πυρκαγιά – η οποία σβήστηκε γρήγορα από τον ίδιο τον 32χρονο – προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα. Μικρές υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο ενός περιοίκου, που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο όχημα του 32χρονου.

Ωστόσο, το σκηνικό της έντασης μεταξύ των τεσσάρων νεαρών ανδρών φαίνεται πως είχε ξεκινήσει νωρίτερα τον Μάιο του 2018, οπότε και ο 25χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 29χρονο αλλοδαπό, επειδή ο τελευταίος φέρεται να ενόχλησε την κοπέλα φίλου τού 25χρονου.

Λίγες ώρες αργότερα, η ένταση μεταφέρθηκε στο σπίτι του 25χρονου και του 26χρονου, με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει τότε και τα τέσσερα εμπλεκόμενα άτομα.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook