Κρήτη | Αναβιώνει το μαρτύριο της 25χρονης που εξέδιδαν καθημερινά

κρήτη-αναβιώνει-το-μαρτύριο-της-25χρον-958410

Σήμερα αναμένεται τελικά, εκτός απροόπτου, η εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου της υπόθεσης της 25χρονης μητέρας, την οποία φέρεται να παρακρατούσαν με τη βία σε σπίτι στο Ηράκλειο και την υποχρέωναν να εκδίδεται μέρα-νύχτα. Ως εμπλεκόμενοι- και μάλιστα είναι προφυλακισμένοι- φέρονται ένας 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της, η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης εμπλέκεται ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε η νεαρή κοπέλα αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βάζουν στην τσέπη τα χρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Πάνω της είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση σωματεμπορίας. Η 25χρονη συμπατριώτισσα τους είχε καταστεί για εκείνους «η κότα με τα χρυσά αυγά».

Για την απελευθέρωση της νεαρής μητέρας κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω facebook. Η κοπέλα, η οποία ζούσε σε δύσκολες συνθήκες (είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί) πίστεψε όσα της έλεγε ο νεαρός, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης έκρυβαν μία τεράστια παγίδα.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook