Κρήτη | Αναβιώνει το άγριο φονικό στις Κουρούνες

κρήτη-αναβιώνει-το-άγριο-φονικό-στις-κ-1202441

Για το πρωίτης Τρίτης 6 Απριλίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση της δολοφονίας του 73χρονου Μανώλη Φινοκαλιώτη, στις Κουρούνες Λασιθίου.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με το φονικό ο γιος του θύματος γλίτωσε από θαύμα, καθώς επίσης δέχθηκε τα πυρά του 44χρονου κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή της οικογένειας που είδαν τους ανθρώπους τους να σωριάζονται μπροστά στα μάτια τους, ανήμπορες να αποτρέψουν την αιματοχυσία.

Η υπόθεση-αφορμή για την οποία φέρεται να στάθηκε μία παρεξήγηση για μια περίφραξη-είχε πάρει πανελλήνιες διαστάσεις μετά και τη δημοσιοποίηση από το Cretalive του βίντεο που κατέγραψε καρέ- καρέ τα όσα εκτυλίχθηκαν. Όλα, όπως έδειξαν οι εικόνες, όλα έγιναν μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Ο 44χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. Μάλιστα κάποια στιγμή είχαν εκφραστεί και φόβοι ότι σχεδίαζε να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να είχε πει στην σύζυγο του σε μία σύντομη συνομιλία που είχαν στο τηλέφωνο.

Όταν πια παραδόθηκε και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης δεκάδες συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Φινοκαλιώτη βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια Νεάπολης για να εκδηλώσουν τον αποτροπιασμό τους, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook