Κρήτη | Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη βραδιά του φονικού: Τι «όπλισε» το χέρι του συζυγοκτόνου

κρήτη-ανατριχιαστικές-λεπτομέρειες-972212

Σοκαριστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά από τη στυγνή δολοφονία μιας 33χρονης από τον σύζυγό της, το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το cretalive.gr, ο 54χρονος συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να παρακολουθήσει την 33χρονη, όμως οι.. έρευνες που έκανε αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές.

Το μοιραίο Σάββατο της δολοφονίας, αποφάσισε να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι, το οποίο έκρυψε στο αυτοκίνητο της οικογένειας σε ανύποπτο χρόνο.

Το βραδάκι, όταν πλέον εκείνη επέστρεψε από τις αγορές της, ο 54χρονος πήγε στο αυτοκίνητο για να τσεκάρει το μαγνητοφωνάκι και τότε, όπως ισχυρίζεται, επιβεβαίωσε τις υποψίες του.

«Έχασε το φως του από τον θυμό»

Το περιεχόμενο του καταγεγραμμένου υλικού ήταν… αποκαλυπτικό για τον ίδιο και όσο και αν τον σόκαρε, πλέον ήταν σίγουρος. Ένιωσε να χάνει το φως του από θυμό. Δεν είπε τίποτα. Λίγο αργότερα το ζευγάρι βγήκε για φαγητό μαζί με άλλους συγγενείς.

Επέστρεψαν στο σπίτι γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα. Μισή ώρα αργότερα ο 54χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο από την αποθήκη και χωρίς περιστροφές πυροβόλησε δύο φορές την σύζυγο του, η οποία ήταν ξαπλωμένη στον ξενώνα. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογείται σήμερα Τρίτη, ισχυρίζεται ότι είχε θολώσει από την «προδοσία».

Στην συνέχεια έντυσε το παιδί και πήγαν μία βόλτα. Πήρε στο 100, ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του και το κίνητρο της δολοφονίας και ζήτησε να προσέξουν το παιδί του αφ’ ότου παραδοθεί.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επτά χρόνια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι τον τελευταίο καιρό η σύντροφος του αδιαφορούσε ακόμα και για το παιδί, το οποίο λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει, απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Υποστηρίζει ότι η γυναίκα του, η οποία είχε ανοίξει ένα γραφείο μέντιουμ, απουσίαζε πολλές ώρες και όλα αυτά τον έκαναν να υποψιάζεται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook