Κρήτη | Αναστάτωση με κρατούμενο στις φυλακές – Είπε ότι κατάπιε ξυραφάκια για να μην μπει σε καραντίνα

κρήτη-αναστάτωση-με-κρατούμενο-στις-φ-1177645

Νεαρός κρατούμενος που έφθασε στις φυλακές της Αλικαρνασσού μαζί με άλλους δυο με μεταγωγή τέθηκε όπως προβλέπεται σε χωριστό κελί για λόγους προληπτικής καραντίνας. Ο νεαρός, όμως, δεν ήθελε με τίποτα να μπει σε καραντίνα και φώναζε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους: «Δεν έχω τίποτα. Γιατί μας ταλαιπωρείτε»

Με βάση τα προβλεπόμενα, τεστ COVID γίνεται για τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους την έκτη μέρα και εφόσον αυτό είναι αρνητικό, τότε την 7η ημέρα ο κρατούμενος μπορεί να μπει στην κύρια φυλακή μαζί με τους υπόλοιπους.

Ο νεαρός άνδρας, με αφορμή την αναστάτωση που υπήρξε την Παρασκευή με τη συμπλοκή στην Κλειστή Φυλακή της Αλικαρνασσού, άρπαξε την ευκαιρία και άρχισε να φωνάζει ότι κατάπιε ξυραφάκια και ότι έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πράγματι ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι θα τον υπέβαλαν σε εξετάσεις χωρίς να κάνει τεστ COVID άρχισε, σύμφωνα πάντα με σωφρονιστικούς κύκλους, να διαμαρτύρεται και εκνευρισμένος φώναζε ότι αυτός ήθελε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό και όχι ιατρικές εξετάσεις.

Τελικά όπως προέκυψε τα ξυραφάκια τα … σκαρφίστηκε προκειμένου να κάνει τεστ για την COVID -19, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα έβγαινε από την καραντίνα. Ο νεαρός κρατούμενος επέστρεψε στη φυλακή, παραμένει σε χωριστό κελί και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος και με πειθαρχικά παραπτώματα.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook