Κρήτη | Αναστάτωση και εντάσεις έξω από βρεφονηπιακό σταθμό για τo… self test

Αναστάτωση έχει προκληθεί από τη στάση μιας βρεφονηπιοκόμου σε δήμο της ενδοχώρας του Ηρακλείου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν καταχωρεί τη δήλωση self test στη σχετική πλατφόρμα αλλά πηγαίνει καθημερινά έξω από τον βρεφονηπιακό σταθμό όπου εργάζεται με αποτέλεσμα να προκαλούνται εντάσεις.

Πηγές αναφέρουν στο Creta24, πως η γυναίκα διαμαρτύρεται καθημερινά, εδώ και μία εβδομάδα, και μάλιστα έντονα γιατί η διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού δεν της επιτρέπει να μπει στο χώρο, όπως ορίζει ο νόμος αφού δεν διαθέτει την απαραίτητη βεβαίωση αρνητικού self test.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ισχυρίζεται πως ναι μεν υποβάλλεται σε test, αλλά αρνείται να το δηλώσει στην πλατφόρμα καθώς οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αντιτίθενται στις προσωπικές της πεποιθήσεις και φέρει καθημερινά εδώ και μία εβδομάδα μια χειρόγραφη βεβαίωση, η οποία ωστόσο δεν γίνεται δεκτή από τη διεύθυνση του σταθμού. Πηγές ωστόσο αναφέρουν πως υπάρχουν ισχυρές αμφιβολίες για το αν η γυναίκα προμηθεύεται τα self tests.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως για το θέμα έχει γίνει ανταλλαγή μηνύσεων, με την διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού αλλά και τον δήμο να έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της βρεφονηπιοκόμου, ενώ η τελευταία έχει μηνύσει τη διευθύντρια και κάθε υπεύθυνο για την απαγόρευση εισόδου στον χώρο εργασίας της.

creta24.gr 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τοτε να παει να βρει αλλη δουλεια!!!!Ο εργοδοτης ,το ελληνικο δημοσιο,εχει εκδωσει ΦΕΚ οπου τα εξηγει ολα…Δεν θες να κανεις το τεστ,δικαιωμα σου μα οξω απο την παραγκα!!!
    Μουσκάρα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ