Κρήτη | Αναφορά βουλευτή προς την Υπουργό Παιδείας για την κατάργηση 6 τμημάτων του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ

κρήτη-αναφορά-βουλευτή-προς-την-υπουρ-865199

Άμεσα αντέδρασε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης στην απόφαση της Υπουργού Παιδείας να καταργήσει 6 τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης) .

Αξιοποιώντας την Κοινοβουλευτική διαδικασία, ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και ζητάει να πληροφορηθεί τους πραγματικούς λόγους που την ώθησαν να καταργήσει 37 Πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και 6 τμήματα στην Κρήτη (δείτε ΕΔΩ).

«Για μια ακόμα φορά η Υπουργός Παιδείας μας επιφυλάσσει αρνητικές εκπλήξεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Χωρίς ενημέρωση, χωρίς διαβούλευση, χωρίς προειδοποίηση, η κ. Κεραμέως αποδεικνύει με τις αποφάσεις της ότι ο μόνος στόχος είναι να γκρεμίσει ό,τι έχει δημιουργηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια τακτική που ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Ελπίζω κι εύχομαι να αναθεωρήσει την απόφασή της, αναλογιζόμενη τις αρνητικές συνέπειες που επιφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook