Κρήτη | «Αν γνώριζα, θα τον έγδερνα με τα ίδια μου τα χέρια» λέει η μητέρα του 14χρονου που βίαζε ο σύντροφός της

κρήτη-αν-γνώριζα-θα-τον-έγδερνα-με-τα-1465595

«Αν τα γνώριζα όλα αυτά που περνούσαν τα παιδιά μου, θα τον έγδερνα με τα ίδια μου τα χέρια» φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, να δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς, η μητέρα των τριών αγοριών από την Μεσσαρά, τα οποία είχαν πέσει επανειλημμένα θύματα βιασμού από τον 52χρονο Σύρο πρώην σύντροφο της.

Η γυναίκα, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα βασανιστήρια που περνούσαν τα παιδιά της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, κάτι που καλείται να αποδείξει το επόμενο διάστημα, καθώς στην πρώτη του κατάθεση ο 14χρονος γιος της, που έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει τον βιασμό του από τον 52χρονο, είχε αναφέρει πως σ’ εκείνη είχε μιλήσει πρώτα για όσα συνέβαιναν, κάτι που διέψευσε στην συνέχεια.

Ο βαθμός συμμετοχής της μητέρας σε όλη αυτή την αρρωστημένη ιστορία είναι κάτι που ενδιαφέρει και τον πατέρα τους, ο οποίος περιμένει να ολοκληρωθεί η θεραπεία του 14χρονου παιδιού, προκειμένου να κινήσει τις νομικές διαδικασίες ώστε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια των παιδιών τους. Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο δικηγόρος του Γιώργος Κοκοσάλης όσο ο 14χρονος βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον τόσο περισσότερα είναι κι αυτά που εκμυστηρεύεται:

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η θεραπεία του παιδιού. Όλες αυτές τις ημέρες ο 14χρονος βρίσκεται στην παιδοψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, προκειμένου να συνέλθει απ όλο αυτό που του συμβαίνει. Το παιδί εξετάζεται από ειδικούς γιατρούς».

Μέχρι στιγμής ο 14χρονος έχει καταθέσει δυο φορές:

«Στην δεύτερη κατάθεση του μίλησε και για τους άλλους βιασμούς του από τους δυο διαφορετικούς άνδρες, με τον έναν να βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για άλλη αποπλάνηση παιδιού. Το παιδί στην πρώτη του κατάθεση εξηγώντας τα περιστατικά ανέφερε πως η μητέρα γνώριζε τι περνούσε πριν τα πει στον αδελφό του.

Στην δεύτερη κατάθεση του το διέψευσε αυτό, λέγοντας πως εκείνη δεν γνώριζε τίποτα. Σίγουρα κάτι συμβαίνει που θα αποκαλυφθεί. Η μάνα έχει κληθεί ήδη για κατάθεση κι έχει πει κάποια πράγματα. Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα, πως θέλει να τιμωρηθεί για τις πράξεις του ο πρώην σύντροφος της και πως αν τα ήξερε όλα αυτά θα τον είχε σκοτώσει. Θα πρέπει να δώσει κι επιπλέον εξηγήσεις γι αυτά που λέει το παιδί, ειδικά στην πρώτη του κατάθεση. Όλοι αυτοί οι βιασμοί συμβαίνουν μέσα σε λίγα χρόνια».

Ο δικηγόρος Γιώργος Κοκοσάλης ήταν μάλιστα κι από τους πρώτους που είδαν το βίντεο με τον βιασμό του 14χρονου από τον 52χρονο Σύρο, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων:

«Μιλάμε για μια εμετική ιστορία. Το παιδί δείχνει έναν επαγγελματισμό σε όλα αυτά, είναι ξεκάθαρα εκπαιδευμένο από τον 52χρονο. Λες και ήταν εθισμένο να του καλύπτει όλες τις αρρωστημένες του σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μιλάμε για ένα παιδί 14 ετών που είναι ώριμο σεξουαλικά. Το παιδί ήταν ταγμένο σ’ αυτόν, εθισμένο σε μια αρρωστημένη κατάσταση. Έτυχε και το εκμυστηρεύτηκε στον 24χρονο αδελφό του και εκείνος στην ψυχολόγο του ΙΕΚ που φοιτά. Εκείνη έστειλε ένα email στην εισαγγελία και έτσι αποκαλύφθηκε η όλη ιστορία».

Σχετικά με τον πατέρα που ζει σ’ ένα χωριό έξω από την πόλη του Ηρακλείου ο Γιώργος Κοκοσάλης αναφέρει:

«Ο πατέρας ζει σ ένα χωριό εδώ κοντά στο Ηράκλειο και η μάνα με τα παιδιά στη Μεσαρά. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια χωρισμένο και συγκεκριμένα από το 2009. Ο πατέρας ενδιαφερόταν πάντα για τα παιδιά του κι αυτό που του κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως κανένας από τους τρεις, δεν του είπε το παραμικρό, με αποτέλεσμα να μην είχε καταλάβει τίποτα. Πρέπει να επικρατούσε κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο σπίτι γι αυτό και εμάς μας ενδιαφέρει ο βαθμός συμμετοχής της μητέρας σε όλο αυτό».

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook