Κρήτη | Αλλού τον έψαχναν, αλλού τον βρήκαν! – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο “μανιακός” κλέφτης

Τριγυρνούσε από το Ηράκλειο ως και τον Άγιο Νικόλαο ένας άνδρας με… πολλά αδικήματα.

Χθες, ο άνδρας συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο για κατοχή παράνομων ουσιών, ωστόσο έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, ο δράστης φέρεται να έχει διαπράξει κλοπή λίγες ημέρες πριν και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου. Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, άγνωστος δράστης είχε αφαιρέσει από ημεδαπή τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Ειδικότερα:

Εξιχνιάστηκε χθες (23.06.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής τσάντας και επιπλέον δύο κλοπές και συγκεκριμένα μια απόπειρα κλοπής τσάντας και μια απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την 11.06.2021 στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από ημεδαπή τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την παραπάνω κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι την ίδια ημέρα (11.06.2021) στο Ηράκλειο, ο ημεδαπός είχε διαπράξει ακόμα μια απόπειρα κλοπής τσάντας και μια απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση.

Από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, χθες (22.06.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, εντοπίστηκε ο ημεδαπός και συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η αφαιρεθείσα τσάντα βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου με το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκε στην παθούσα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ