Κρήτη | «Άκυρο» στο Παγκρήτιο από την Εθνική Ελλάδος – Δεν θα ήταν έτοιμο για τα ματς

κρήτη-άκυρο-στο-παγκρήτιο-από-την-εθ-802005

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι τελικά η έδρα της Εθνικής στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία που είναι προγραμματισμένα τον προσεχή Ιούνιο.

Mετά τις εξελίξεις με το Παγκρήτιο και την απόφαση της Ομοσπονδίας να αναστείλει την κάθοδο της Εθνικής στο Ηράκλειο υπό το φόβο να μην είναι έτοιμο το Στάδιο, οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, προσπάθησαν να πάρουν το «οκ» για το «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο αποτελεί και επιθυμία των διεθνών, αλλά η απάντηση που εισέπραξαν από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» ήταν αρνητική.

Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα της εθνικής ομάδας για χρήση της έδρας του, με αποτέλεσμα στην ΕΠΟ να στραφούν ξανά στην… αναγκαστική λύση του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο ματς που έδωσε η Εθνική στο φαληρικό γήπεδο ήταν απέναντι στην Κροατία στις 11 Δεκεμβρίου του 2017, στο επαναληπτικό μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (0-0).

Η ΕΠΟ τότε ως λόγο είχε επικαλεσθεί το υψηλό τίμημα που καταβάλει, αλλά και τα γενικότερα κόστη για τη χρήση του «Καραϊσκάκη».

Πηγή: sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook