Κρήτη | «Άκουσα τον θόρυβο αλλά δεν πρόλαβα να το αποφύγω» – Τι λέει ο τραυματίας από την πτώση του δέντρου

κρήτη-άκουσα-τον-θόρυβο-αλλά-δεν-πρόλ-1605435

Τυχερός στάθηκε ο 70χρονος που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου στην λεωφόρο Ικάρου.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό ο άνδρας, που τραυματίστηκε ευτυχώς πολύ ελαφρά, περιέγραψε στο Creta24, όλα όσα έγιναν στις 11 περίπου το πρωί στον πολυσύχναστο δρόμο του Ηρακλείου.

Ο 70χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν -όπως ανέφερε- άκουσε κάτι να σπάει. «Άκουσα τον θόρυβο αλλά δεν πρόλαβα να το αποφύγω το δέντρο. Έπεσε και με έριξε κάτω», δήλωσε.

«Ήρθαν οι άνθρωποι εδώ από τα καταστήματα και με έβγαλαν. Με συνέφεραν, μου έφεραν μια καρέκλα λίγο νερό. Είμαι καλά τώρα», συνέχισε ο 70χρονος.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του Creta24, το μεγάλο δέντρο αποκολλήθηκε από τη ρίζα του, ωστόσο ευτυχώς τα τείχη ανέκοψαν την δύναμη με την οποία έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο ηλικιωμένος, που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Επί τόπου βρέθηκαν πυροσβέστες για την κοπή και την απομάκρυνση του δέντρου, αλλά και άνδρες της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαρίνο Παττακό, το δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων. Πρόκειται για μια μεγάλη λεύκη και η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου βρίσκεται στο σημείο για την αξιολόγηση του περιστατικού.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook