Κρήτη | Ακόμα να βρεθεί ο 83χρονος που χάθηκε ενώ πήγαινε στο καφενείο

κρήτη-ακόμα-να-βρεθεί-ο-83χρονος-που-χάθ-841659

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Γιώργου Τριανταφύλλου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από την Κυριακή 7 Απριλίου.

Για τον εντοπισμό του 83χρονου έχει εκδοθεί Silver Alert από τη «Γραμμή Ζωής», έπειτα από αίτημα της συζύγου του.

Τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε;

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από τη «Γραμμής Ζωής», την Κυριακή, όποτε και εξαφανίστηκε, ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια.

Ο 83χρονος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,76 και είναι εύσωμος.

Ενώ, το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο είναι ένα ασημί (ανθρακί) Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615.

Πήγε στο καφενείο, αλλά δε γύρισε στο σπίτι του

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, μιλώντας στο neakriti.gr, ο 83χρονος έφυγε, περί τις 11 το πρωί της Κυριακής, από το σπίτι τους σε περιοχή του Ηρακλείου, προκειμένου να μεταβεί σε καφενείο, όπου και σύχναζε, στην περιοχή της Παντάνασσας, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο ηλικιωμένος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του (ασημί Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615) και μετέβη στο εν λόγω καφενείο.

Μάλιστα, εκεί είναι όπου και εθεάθη για τελευταία φορά, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι με απόγευμα της Κυριακής, τον είδαν στο καφενείο.

Έκτοτε, τα ίχνη του έχουν χαθεί, με την οικογένειά του να βιώνει στιγμές αγωνίας, καθώς ο 83χρονος πάσχει από άνοια και μάλιστα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Μαζί του έχει μόνο το πορτοφόλι του, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτε και ταυτότητα.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook