Κρήτη | Αγροτικό όχημα καρφώθηκε σε βενζινάδικο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας τραυματίας | Photos

κρήτη-αγροτικό-όχημα-καρφώθηκε-σε-βεν-968041
φωτογραφία αρχείου

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου και πιο συγκεκριμένα στο 3ο χιλιόμετρο, όταν ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, αλλοδαπούς σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε από τον δρόμο και αφού διέγραψε μια «τρελή» πορεία με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω σε πρατήριο υγρών καυσίμων που τη δεδομένη στιγμή βρισκόταν σε λειτουργία.

Κατά την πρόσκρουση του οχήματος πάνω στις πινακίδες του βενζινάδικου παρασύρθηκε υπάλληλος του πρατηρίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν το φορτηγάκι πετάχτηκε στη μέση του δρόμου και ανατράπηκε, ενώ οι δύο επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν στο οδόστρωμα.

Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ανατολή», οι δύο ημεδαποί που ήταν παρόντες έλαβαν οδηγίες και αποχώρησαν για το σπίτι τους, ο οδηγός παραμένει νοσηλευόμενος προληπτικά στη χειρουργική κλινική, ενώ ο συνοδηγός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και συνοδεία αναισθησιολόγου και γενικού ιατρού στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Πηγή: cretalive.gr, anatolh.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook