Κρήτη | Αγωνία για τον πολυτραυματία διανομέα

κρήτη-αγωνία-για-τον-πολυτραυματία-δι-934249

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος άνδρας, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας στις Μεσαμπελιές.

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 31χρονος ντελιβεράς, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Εθνομαρτύρων, στην περιοχή Μεσαμπελιές.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, είναι πολυτραυματίας, φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς και στο σώμα.

Σύμφωνα με τον κ. Μοσχοβάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «τα πρώτα 24ωρα είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτό που έχουμε να πούμε τώρα είναι ότι η κατάστασή αξιολογείται κρίσιμη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γιάννη Φανουργιάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, τα περιστατικά διαδέχονταν τον ένα μετά το άλλο, με τους γιατρούς και τους διασώστες να βρίσκονται επί ποδός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Η ΜΕΘ ήταν γεμάτη από περιστατικά», τόνισε ο κ. Φανουργιάκης στο neakriti.gr, «ο 31χρονος πολυτραυματίας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσυλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», όπως είπε ο κ. Φανουργιάκης.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook