Κρήτη | Αγωνία για το κοριτσάκι που νοσηλεύεται στην εντατική μετά το τροχαίο

κρήτη-αγωνία-για-το-κοριτσάκι-που-νοση-908796

Παρά τις διαρκείς εκκλήσεις για την οδηγική μας συμπεριφορά και με τον ΒΟΑΚ να παραμένει ψηλά στην ατζέντα και της νέας κυβέρνησης, τα στατιστικά των τροχαίων δυστυχημάτων είναι αμείλικτα και δείχνουν ότι… κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Μετά το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο στη Σκαλέτα, η 83χρονη που έχασε τη ζωή της αποτέλεσε το 52ο θύμα στην άσφαλτο από την αρχή του 2019, ενώ το 2018 «έκλεισε» με τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων να φτάνουν τα 58.

Αγωνία για τα αδελφάκια

Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, το 5χρονο κοριτσάκι που μαζί με την μικρότερη αδελφή και τη μητέρα του, επέβαιναν στο όχημα που εξετράπη της πορείας του, χθες. Το κοριτσάκι είναι πολυτραυματίας και χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική, με τραύματα στη λεκάνη και το πόδι, νοσηλεύεται η 2,5 ετών αδελφούλα της, ενώ στη βραχεία νοσηλεία παραμένει η μητέρα.

Οι δύο τραυματίες που κάθονταν στα μπροστινά καθίσματα στο όχημα όπου επέβαινε και η άτυχη 83χρονη, ευτυχώς φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Χθες υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύονται.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook