Κρήτη | Αγνώριστος ο δρόμος – Μεγαλώνει το ρήγμα στη Μεσσαρά | Photos

κρήτη-αγνώριστος-ο-δρόμος-μεγαλώνει-1399049

Και ενώ όλοι βρίσκονται εν αναμονή των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά, ένα χιλιόμετρο πριν το τούνελ της Αγίας Βαρβάρας, μετά την μεγάλη καθίζηση την οποία υπέστη, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο επιδεινώνεται μετά και το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Ο δρόμος πλέον θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο καθώς λόγω της έντονης βροχής το ρήγμα έχει διευρυνθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ όπως γίνεται γνωστό, σε συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Γεωτεχνικές έρευνες δεν είχαν γίνει ενώ στο σημείο υπάρχουν πολλές πηγές και παλιές δεξαμενές, έχει δηλώσει στο Ράδιο Κρήτη για το ζήτημα ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Γιώργος Αγαπάκης.

Το θέμα προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά μέσω του Νίκου Παπά πως οι ευθύνες είναι της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook