Κρήτη | Άγιος Νικόλαος: Τι έδειξαν τα test κορωνοϊού σε ομάδα φοιτητών

κρήτη-άγιος-νικόλαος-τι-έδειξαν-τα-test-κο-1128825

Αρνητικά ήταν τα πρώτα test για κορωνοϊό σε φοιτητές που ελέγχθηκαν σήμερα 5/11, μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου να επιβλεφθούν οι φοιτητές που επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους, από ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

Η πρώτη ομάδα των φοιτητών  (11 άτομα), υποβλήθηκε όπως έγινε γνωστό σε test ταχείας ανίχνευσης (rapit test), ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη ομάδα που θα ελεγχθεί αύριο στην 1 μ.μ και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, διευκρίνισε ότι η θετική εικόνα που προέκυψε από τα αρνητικά test, δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει.

Για όλους τους φοιτητές που επιστρέφουν στα σπίτια τους – επανέλαβε- ισχύει η καραντίνα των επτά ημερών, και όπως γίνεται κατανοητό, ζητάμε και από τους υπόλοιπους συμπολίτες να επιδείξουν μεγάλη προσοχή.

Εξ άλλου – όπως ο ίδιος ανέφερε – άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με την διαχείριση των ελέγχων, σε συνεργασία με τις Δομές Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook