Κρήτη | Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 8 για τα επεισόδια – Παραπέμπονται σε δίκη

κρήτη-αφέθηκαν-ελεύθεροι-οι-8-για-τα-επ-1332411

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 8 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης που σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου – τότε – Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι 8 με βάση το κατηγορητήριο παραπέμπονται σε δίκη την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες περί όπλων και φωτοβολίδων/πυροτεχνημάτων, διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τα επεισόδια για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποίησαν αναρχικοί, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα σε αστυνομικούς που ήταν υπηρεσία στην πλατεία 18 Άγγλων, στην παραλιακή λεωφόρου του Ηρακλείου.

Οι κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook