Κρήτη | 9 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου – Κλειστή η υπηρεσία σήμερα

κρήτη-9-τα-επιβεβαιωμένα-κρούσματα-στο-1097265

Κλειστή παρέμεινε για το κοινό η υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου για σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, καθώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων.

Η Διευθύντρια της ΠΕΔΥ ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου Γεωργία Παπαδάκη, σε επικοινωνία της με το neakriti.gr, ανέφερε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που σχετίζονται με την υπηρεσία είναι συνολικά 9, εκ των οποίων 8 είναι άμεσοι υπάλληλοι της υπηρεσίας και μια ακόμη εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση έργου.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή την στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα συνολικά 12 άτομα που σχετίζονται με την υπηρεσία, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ και δεν αναμένονται άλλα αποτελέσματα.

Χθες το βράδυ προέκυψαν τα δυο τελευταία θετικά τεστ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα 9.

Η κα. Παπαδάκη ξεκαθάρισε πως από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τόνισε πως τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα. «Οι χώροι θα απολυμανθούν στο σύνολο τους σήμερα και αύριο η υπηρεσία θα ανοίξει κανονικά», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος για το κοινό τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα, οι χώροι απολυμαίνονται, έχουν γίνει τεστ στους εργαζόμενους και θα εργαστούν από αύριο όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ. «Προφανώς όλοι οι εργαζόμενοι θα φορούν τις μάσκες τους όπως και το κοινό στο σύνολο του θα πρέπει να λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται και να φορούν τις δικές τους μάσκες».

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook