Κρήτη | 42 ράμματα σε γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του γείτονα

κρήτη-42-ράμματα-σε-γυναίκα-που-δέχθηκε-790657

Η 42χρονη Φωτεινή Πρινιωτάκη κατάφερε να σώσει τη ζωή της από το σκύλο που της επιτέθηκε, όταν σκέφτηκε να του δώσει το κινητό της τηλέφωνο για να ξεγελάσει το τετράποδο και να την αφήσει.

Η επίθεση που δέχτηκε η 42χρονη σημειώθηκε στην περιοχή των Αρχανών έξω από το σπίτι της. Η περιγραφή που κάνει είναι συγκλονιστική, ενώ στη θέση της θα μπορούσε να είναι η ανήλικη κόρη της.

«Η επίθεση έγινε γύρω στις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής. Είχα βγει από το σπίτι για να πετάξω τα σκουπίδια. Κλείνοντας το καπάκι από τον κάδο ο σκύλος (πρόκειται για ένα τσομπανόσκυλο) που ήταν σε κοντινή απόσταση άκουσε θόρυβο και άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου. Νόμιζα ότι ερχόταν για να μου κάνει χαρές, αν και ήξερα πόσο επιθετικό είναι. Μου όρμησε στο πόδι, με έριξε κάτω και συνέχισε να με δαγκώνει. Μου έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από το πόδι μου και ίσως χρειαστεί και πλαστική. Για να προστατεύσω το πρόσωπό μου, γύρισα και άρχισε να με δαγκώνει στην πλάτη. Για να φύγει του έδωσα να δαγκώσει το κινητό μου, στο οποίο φαίνονται ακόμα τα σημάδια από τα δόντια του».

Η άτυχη γυναίκα είχε πολλές φορές ζητήσει από έναν γείτονά της, που του ανήκει, να απομακρύνει το σκύλο. Το ίδιο είχαν κάνει και άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα άκρως επιθετικό τετράποδο. «Ανήκει στον συγκεκριμένο κύριο και πολλές φορές του είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα άτομα. Λίγες μέρες πριν του είχε φύγει και πάλι ο σκύλος και είχε έρθει στο σπίτι μου απέξω. Έμεινα τρεις ώρες μέσα. Του ζήτησα να έρθει να το μαζέψει και ήρθε τρεις ώρες μετά» τονίζει η ίδια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν 32 ράμματα στην 42χρονη, η οποία ακόμα παλεύει με τον πυρετό, ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα. «Εκτός από τα δεκάδες ράμματα έχουν αφήσει και οχτώ σημεία ανοικτά για να παίρνουν δείγματα. Ο πυρετός δεν έπεφτε τις πρώτες ημέρες και χρειάστηκε να μου δώσουν ακόμα πιο ισχυρή αντιβίωση. Μόλις χθες (προχθές) άρχισε να υποχωρεί λίγο, όμως ακόμα δεν έχει πέσει τελείως, συνεχίζω την αντιβίωση και πραγματικά δε γνωρίζω πότε θα πάρω εξιτήριο. Η κα Πρινιωτάκη ευχαριστεί το Θεό που είναι εκείνη που δέχτηκε την επίθεση από το σκύλο και όχι κάποιο από τα τρία της παιδιά. «Σκεφτείτε ότι λίγο πριν βγω εγώ να πετάξω τα σκουπίδια είχα ζητήσει από την κόρη μου να το κάνει. Μου είπε ότι βαριόταν κι έτσι πήγα εγώ. Ευτυχώς γιατί εάν ήταν το παιδί μου στη θέση μου, θα είχα αυτοκτονήσει» καταλήγει η 42χρονη.

Σημειώνεται τέλος ότι για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook