Κρήτη | 20χρονη απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι – «Δεν μου αρέσει η ζωή μου» φώναζε

κρήτη-20χρονη-απειλούσε-να-αυτοκτονήσε-1352938

Την απέτρεψε αστυνομικός του Α.Τ. Μαλεβιζίου: «H ζωή είναι ωραία»

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γάζι καθώς 20χρονη, σε κατάσταση κρίσης, απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της με ένα μαχαίρι. «Δεν μου αρέσει η ζωή μου» φέρεται να φώναζε η κοπέλα, η οποία, όπως περιγράφουν γείτονες, ήταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, γεγονός που έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν για την κατάληξη αυτής της ιστορίας.

Στο σπίτι μαζί με την 20χρονη βρισκόταν και η μητέρα της, η οποία, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες γειτόνων, δεν ήταν σε θέση να ηρεμήσει την κόρη της καθώς και η ίδια ήταν φορτισμένη συναισθηματικά και έδειχνε να τα έχει χάσει.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι όσο η 20χρονη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι με το μαχαίρι στο χέρι, ουρλιάζοντας ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της, στο σημείο κατέφθασε περιπολικό του Α.Τ. Μαλεβιζίου.

Αστυνομικός προσέγγισε το σπίτι και προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοπέλας, η οποία όμως ήταν εκτός εαυτού. Όπως περιέγραψαν περίοικοι στο Cretalive ο αστυνομικός προσπάθησε να την καλμάρει με τον τρόπο του ώστε να την πείσει να πετάξει το μαχαίρι.

«Δεν μου αρέσει η ζωή μου» έλεγε ξανά και ξανά μέσα στην απόγνωση η 20χρονη. «Η ζωή είναι όμορφη με όλες τις δυσκολίες… έλα να το συζητήσουμε. Μπορούμε να βρούμε την άκρη, θα δεις» φέρεται να τής είπε ο αστυνομικός.

Τελικά, η κοπέλα, η οποία ήταν εμφανώς σε άθλια κατάσταση, πείστηκε να παραδώσει το μαχαίρι. Πλέον θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με σκοπό την παροχή ειδικής βοήθειας στην 20χρονη, ενδεχομένως και στη μητέρα της εφόσον κριθεί αναγκαίο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook