Κρήτη | 10.000 τουρίστες φτάνουν στο Ηράκλειο – Δυναμικό ξεκίνημα του τουρισμού | Video

κρήτη-10-000-τουρίστες-φτάνουν-στο-ηράκλει-1412511

Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου συναντήσαμε αρκετούς τουρίστες οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στο νησί μας, πανέτοιμοι να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές, τον Πολιτισμό και όχι μόνο

Μαζικές είναι οι αφίξεις χιλιάδων τουριστών στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», με τη νέα τουριστική σεζόν να ξεκινά με αισιοδοξία καθώς τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τον Κρητικό Τουρισμό.

Συνολικά, 44 πτήσεις εξωτερικού αφίχθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με τους ξενοδόχους να κάνουν λόγο για δυναμικό ξεκίνημα καθώς όπως επισημαίνουν οι πτήσεις στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, των τελευταίων ετών.

Περίπου 10.000 τουρίστες αναμένεται να αφίχθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου « Νίκος Καζαντζάκης» όπου οι αφίξεις με πτήσεις τσάρτερ είναι μαζικές.

Γερμανοί, Γάλλοι, Ελβετοί, Άγγλοι, Αυστριακοί, Ελβετοί, Ισραηλινοί, Ολλανδοί και Βέλγοι, απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους στην Ανατολική Κρήτη, με την δυναμική του Κρητικού Τουρισμού να είναι αισθητή, με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου συναντήσαμε αρκετούς τουρίστες οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στο νησί μας, πανέτοιμοι να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές, τον Πολιτισμό και όχι μόνο.

Οι προετοιμασίες στις τουριστικές περιοχές είναι πυρετώδεις. Στα τέλη Απριλίου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία, ωστόσο οι δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό παραμένουν και προβληματίζουν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook