Κριστιάνο Ρονάλντο: Του αφαιρούν τον τίτλο του παγκόσμιου πρεσβευτή μετά το χτύπημα σε νεαρό οπαδό

κριστιάνο-ρονάλντο-του-αφαιρούν-τον-τ-211555

Μπορεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην είναι διατεθειμένη να επιβάλει κάποια τιμωρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για το χτύπημα σε νεαρό φίλαθλο της Έβερτον, αλλά την ίδια στιγμή, το ίδρυμα «Save the Children» ενεργοποιήθηκε μετά την απαράδεκτη κίνηση του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… ξέφυγε μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Έβερτον, χτυπώντας το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου, με συνέπεια να του πέσει και να σπάσει το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που προκάλεσε σάλο στην Αγγλία.

Αν και έσπευσε -μετά από λίγο- να ζητήσει συγγνώμη, η μητέρα του νεαρού φιλάθλου, Σάρα Κέλι απάντησε σε έντονο ύφος προς τον Πορτογάλο παίκτη.

 

Την ώρα που οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν το συγκεκριμένο συμβάν ως ατυχές (δεν σκοπεύουν να προβούν σε κυρώσεις απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο) το ίδρυμα «Save the Children» θέλει να… αποκοπεί από τον Πορτογάλο επιθετικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «dailymail.co.uk» το φιλανθρωπικό ίδρυμα αφαιρεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον τίτλο του παγκόσμιου πρεσβευτή, μετά τη… Επίθεση που έκανε στον 14χρονο οπαδό της Έβερτον.

Το “Save the Children” (αγωνίζεται για την προστασία των παιδιών) θεωρεί ότι οι ενέργειες του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιβαίνουν σε ό,τι πρεσβεύει η φιλανθρωπική οργάνωση, οδηγώντας στην απόφασή τους να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Πορτογάλο επιθετικό, που στο παρελθόν τη βοήθησε σημαντικά με τις πράξεις αλλά και τις δωρεές του.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook