Κριστιάνο Ρονάλντο: Περιμένει δίδυμα με την Χεορχίνα – Η συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram

κριστιάνο-ρονάλντο-περιμένει-δίδυμα-1307211

Τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του ανακοίνωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram. Η οικογένεια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή μεγαλώνει, με το ζευγάρι να περιμένει δίδυμα.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και εκείνος έχουν μαζί μία κόρη, την Αλάνα Μαρτίνα Ρονάλντο που θα κλείσει τα 4 της χρόνια τον Νοέμβριο. Ο σταρ της στρογγυλής θεάς έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα, Έβα Μαρία ντος Σάντος και Ματέο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το “HOLA!”, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ είναι έγκυος και διανύει την 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε λοιπόν την χαρά του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή με την σύντροφό του, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα και υπέρηχοι με τα δίδυμα.

Τα τρυφερά λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ευτυχία τους είναι χαραγμένη στα πρόσωπα τους. Η εξίσου αποκαλυπτική λεζάντα, ανακοινώνει τον ερχομό των παιδιών τους: «Είμαστε χαρούμενοι που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook