Κρίσιμες ώρες για τον 46χρονο πολυτραυματία του τροχαίου στο βενζινάδικο

κρίσιμες-ώρες-για-τον-46χρονο-πολυτραυμ-968168

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ένας 46χρονος αλλοδαπός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα του Σαββάτου στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού από Παχειά Άμμο προς Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκη: «Ο πολυτραυματιας αφού μεταφέρθηκε διασωληνώμενος στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε υποβλήθηκε στον απαραίτητο κλινικό εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο και κατόπιν ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη απόγευμα του Σαββάτου, σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, από Παχειά Άμμο προς Ιεράπετρα, όταν ένας οδηγός, Αλβανικής καταγωγής, με ομοεθνή συνοδηγό του, επιχείρησαν να εισέλθουν σε υπαίθριο χώρο βενζινάδικου, έχασαν όμως τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκινήτου και έπεσαν πάνω σε δυο νεαρούς, που επιχειρούσαν να φουσκώσουν τα λάστιχα μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας καθώς και ο υπάλληλος του βενζινάδικου που τον βοηθούσε, αμφότεροι ελληνικής καταγωγής, τραυματίστηκαν ελαφρά από την σύγκρουση.

Αντίθετα, πιο σοβαρά τραυματισμένοι φαίνεται πως ήταν οι δυο επιβαίνοντες στο αγροτικό αυτοκίνητο.

Οι 4 εμπλεκόμενοι στο τροχαίο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, για τις πρώτες βοήθειες.

Ενώ ο άντρας που βρίσκονταν στο αγροτικό αυτοκίνητο, διασωληνωμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook