Κρίσιμες μάχες για Πανακρωτηριακό και ΣΥΝΚΑ

κρίσιμες-μάχες-για-πανακρωτηριακό-κα-940214

Η 13η αγωνιστική πραγματοποιείται την Κυριακή στη Γ’ Εθνική. Κρίσιμες μάχες για τις χανιώτικες ομάδες.

Ειδικότερα, ο Πανακρωτηριακός ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στο επιτυχημένο σερί που «τρέχει» τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές όπου έχει κερδίσει 8 βαθμούς, καθώς θ’ αγωνιστεί στο γήπεδο της Σοχώρας απέναντι στον Ρεθυμνιακό.

Από την άλλη πλευρά, το ΣΥΝΚΑ έχει μια πολύ σημαντική αποστολή, καθώς θα φιλοξενήσει τον Πόρο στις Μουρνιές και χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να μη δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Ηρακλείου να μειώσει την διαφορά στη βαθμολογία. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία, ο Νίκος Μαθιουδάκης, μετά την αποχώρηση του Αστέριου Θέμελη.

Αναλυτικά οι αποστολές για τις δύο ομάδες όπως ανακοινώθηκαν από τους προπονητές είναι οι εξής:

Για τον Πανακρωτηριακό: Συροκάκης, Δασκαλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Μανουσάκης, Καμένης, Σκουλάς, Μπάτζιο, Μάστορας, Βασιλομιχελάκης, Καρλίτο, Κτιστόπουλος, Νικολίτσης, Καμένης, Σκουλάς, Μπαδιεριτάκης, Τζόρνταν, Μπερντίος, Γιαπιντζάκης, Δρακάκης, Αναστασόπουλος.

Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Βλαχάκης, Κασαπίδης, Παληγεώργος, Γεωργούλης, Λάμτσε, Λαμπάκης, Αργυρουδάκης, Βαρδάκης, Μαθιουδάκης, Μαζιώτης, Ιμέρι, Μποτωνάκης, Νικόλτσης, Βεστάκης, Σινγκ, Κόλα, Μαλανδράκης, Περδικάκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολα τα ματς θα διεξαχθούν στις 3 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΑΟΑΝ-Επισκοπή

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Πόρος

Ρεθυμνιακός-Πανακρωτηριακός

ΠΟΑ-Γιούχτας

Ρεπό: Ηρόδοτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook