Κρίση στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Κάρολος κόβει την επιδότηση σε πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν – Πόσα χάνει το ζευγάρι

κρίση-στο-παλάτι-ο-πρίγκιπας-κάρολος-κ-980760

Οικονομικά ανεξάρτητοι αλλά με την χρηματοδότηση του πρίγκιπα Καρόλου στο πίσω μέρος του μυαλού τους φαίνεται πως θέλουν να γίνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θέλουν να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να εργαστούν και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Η απόφασή τους αυτή προκάλεσε σοκ τόσο στην βασίλισσα Ελισάβετ που το έμαθε από την τηλεόραση όσο και στους απλούς πολίτες που αντέδρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας το hashtag #Megxit και θάβοντας τους βασιλικούς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δίνει κάθε χρόνο περίπου 4,9 εκατομμύρια δολάρια στα δύο του παιδιά, Γουίλιαμ και Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ, που προσπάθησε να μεταπείσει τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και να της δώσει χρόνο για να ετοιμάσουν μαζί ένα σχέδιο «φυγής», νιώθει απογοητευμένη από την απόφασή του να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του, χωρίς καν να ενημερωθεί. Και τώρα, το παλάτι αναζητά λύσεις που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν για όλους. Τι θα γίνει με τους τίτλους τους; Τι θα συμβεί με την οικονομική ενίσχυση που λαμβάνουν από την βασίλισσα Ελισάβετ για την εκτέλεση των καθηκόντων τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας;

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος αναζητούν την ιδανική λύση που θα λειτουργήσει για όλη την βασιλική οικογένεια μετά το σκάνδαλο Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι Χάρι ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους πως θέλουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, ωστόσο εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετικά με τα χρήματα που παίρνουν τόσο από τους φορολογούμενους όσο και από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο. Και μπορεί, σύμφωνα με ειδικούς να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια με το νέο τους ρόλο, ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται γιατί να συνεχίσει η βασιλική οικογένεια να τους χρηματοδοτεί.

Τέλος στην χρηματοδότηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ λέει ο πρίγκιπας Κάρολος

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στους The Times, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κόβει «λευκή επιταγή» στους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, από εδώ και στο εξής. Μέχρι πρότινος, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ λάμβαναν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον συνολικά περίπου 4,9 εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη. Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του».

Ο πριγκιπας Κάρολος απείλησε ότι θα αποκληρώσει τον πρίγκιπα Χάρι, αν ο γιος του και η Μέγκαν Μαρκλ αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια εντελώς.

Ο πατέρας του Χάρι, ξεκαθάρισε στο ζευγάρι ότι οποιαδήποτε συμφωνία για τα χρήματα θα εξαρτηθεί από τους μελλοντικούς τους ρόλους. Πατέρας και γιος σύμφωνα με τις αναφορές είναι σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις από τα Χριστούγεννα, πριν ανακοινώσουν ξαφνικά το Megxit.

Το 95% των εξόδων του Χάρι και της Μέγκαν, πληρώνονται από το εισόδημα του πρίγκιπα Καρόλου και το υπόλοιπο 5% από τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία ο Κάρολος έχει δώσει 11 εκατομμύρια για να καλύψει τα καθήκοντα του Χάρι, του Ουίλιαμ και των συζύγων τους το διάστημα 2018-2019.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης, πως το ζευγάρι αναφέροντας στην δήλωσή τους ότι θα περνούν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αγγλία και Βόρεια Αμερική, υπονοούν τον Καναδά όπου και πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αν και υπαινίσσονται ότι θα μπορούσαν επίσης να περνούν χρόνο και στις ΗΠΑ, όπου μένει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook