Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Πως επηρεάζονται οι Κρητικοί αξιωματικοί

κρίσεις-στην-ελ-ασ-πως-επηρεάζονται-815538

Σύμφωνα με τις μέχρι χθες ενδείξεις και πληροφορίες οι κρίσεις δεν φαίνεται να επηρεάζουν τους Κρητικούς αξιωματικούς που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της ηγεσίας

Αγωνία τέλος (;) για τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, καθώς σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι κρίσεις στο Σώμα, μετά από αρκετές αναβολές. Αυτό είπε τουλάχιστον ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος στους ανώτατους αξιωματικούς με τους οποίους είχε τηλεδιάσκεψη το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τις μέχρι χθες ενδείξεις και πληροφορίες οι κρίσεις δεν φαίνεται να επηρεάζουν τους Κρητικούς αξιωματικούς που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της ηγεσίας και συγκεκριμένα τον υπαρχηγό αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη και τον επίσης αντιστράτηγο, επιτελάρχη Ανδρέα Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι χθες πληροφορίες, είναι πιθανό να μείνει για τρίτη χρονιά στο «τιμόνι» της Αστυνομίας στο νησί ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Κ. Λαγουδάκης, ο οποίος φέρεται να έχει πει στους υφισταμένους του, ότι ενδέχεται να βρίσκεται γι’ άλλη μια χρονιά σε αυτό το πόστο.

Εάν πάντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αυτό σημαίνει ότι οι κρίσεις δεν θα είναι «βαθιές» και οι αλλαγές που θα υπάρξουν δεν θα είναι σημαντικές και στις υπόλοιπες βαθμίδες των αξιωματικών.

Όπως έχουμε γράψει, στην υπόλοιπη Κρήτη με αγωνία περιμένουν τις αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό τους «αύριο» ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Λυμπινάκης, ο βοηθός του Κ. Λαγουδάκη αστυνομικός διευθυντής Στέλιος Γάσπαρης, ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου ταξίαρχος Αντώνης Ρουτζάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Ιωσήφ Κανασκουσάκης και ο υποδιευθυντής της Δ.Α. Ηρακλείου, αστυνομικός διευθυντής Παντελής Κεφαλιανάκης.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook