Κριός: Τα 3 ζώδια που είναι η χειρότερη ερωτική επιλογή για εσένα

κριός-τα-3-ζώδια-που-είναι-η-χειρότερη-ε-1526705

Ποιους πρέπει να αποφύγεις

Χρόνια πολλά αγαπημένοι μας Κριοί. Μπήκαμε στον γενέθλιο μήνα σας, η μέρα μεγαλώνει από αύριο και έφτασε η στιγμή που περιμένατε. Να ερωτευτείτε!

Κριός

Αν και πολλοί λένε ότι είναι από τα λίγα ίδια ζώδια που ταιριάζουν, η αλήθεια είναι ότι δύο Κριοί δυσκολεύονται πολύ σε ερωτικό επίπεδο, εκτός αν μιλάμε για μία πολύ σύντομη παθιασμένη σχέση. Είναι ξεροκέφαλοι, εγωιστές και σχεδόν ποτέ δεν υποχωρούν.

Καρκίνος

Δύο ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου ερωτικά. Έχουν πολύ διαφορετικό σύστημα αξιών και προσωπικότητες, αλλά όχι με συμπληρωματικό τρόπο. Ο Κριός είναι περιπετειώδης, παρορμητικός και βαριέται εύκολα τις σχέσεις. Ο Καρκίνος, από την άλλη, είναι της σχέσης και περιμένει πολλά από τον Κριό, ο οποίος όμως δεν μπορεί να τα δώσει.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού, που είναι πολύ ευαίσθητο και δυσκολεύεται να καταλάβει τη συμπεριφορά του δυναμικού Κριού. Γενικά, δεν επικοινωνούν καλά ούτε σε φιλικό, αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, ο Κριός βαριέται εύκολα και βλέπει τον Ιχθύ ως υπερβολικά γκρινιάρη.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook