«Κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού»

κρεσέντο-αλαζονείας-και-αυτοθαυμασ-1490887

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «στηλίτευσε» τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το νέο καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς από την Πεντέλη.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός μετέβη στις πληγείσες περιοχές «με 15 συνοδευτικά και 5 τεθωρακισμένα» οχήματα, σημειώνοντας ότι «κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει για το ότι δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «υποκριτική ευγνωμοσύνη» από πλευράς πρωθυπουργού, όσον αφορά τους πυροσβέστες, σχολιάζοντας ότι «φέτος τον Νοέμβριο που θα του ζητάνε πάλι ενίσχυση, δε θα βάλει όπως πέρσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.

Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη.

Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook