Κρέμασαν Δαπίτη από τον τοίχο στην Νομική του ΑΠΘ!

κρέμασαν-δαπίτη-από-τον-τοίχο-στην-νομ-948502

Σκηνές απείρου κάλλους φαίνεται πως εκτυλίχθηκαν χθες στη νομική σχολή του ΑΠΘ σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όταν υπήρξε διαφωνία με την παράταξη των ΕΑΑΚ σχετικά με την ώρα πραγματοποίησης της συνέλευσης των φοιτητών της σχολής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΔΑΠ της Νομικής του ΑΠΘ, «κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, τα μέλη των Contra Legem (σ.σ. η παράταξη των ΕΑΑΚ στη Νομική) ξεκίνησαν την υβρεολογία τους επιτιθέμενοι λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ, ενώ αποκορύφωμα της παραπάνω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ».

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κάνει λόγο για απαράδεκτη εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου φοιτητών επισημαίνοντας ότι η παράταξη υποστηρίζει τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών.

«Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΔΑΠ.

Πηγή: voria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook