Κουρουπάκης: Αν ο Αρναουτάκης δεν με κάνει αντιπεριφερειάρχη, θα φέρει σε δύσκολη θέση και τους χιλιάδες Χανιώτες που με ψήφισαν

κουρουπάκης-αν-ο-αρναουτάκης-δεν-με-κά-864780

Στο στούντιο του SUPER FM 89.6 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Τάσος Κουρουπάκης. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλός με τον συνδυασμό «Κρήτη η ζωή μας», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ τοποθετήθηκε και για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην αντιπεριφέρεια Χανίων.

Αρχικά, ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Παππά και δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για το περιστατικό με την πτώση της γέφυρας του Κερίτη, με το βίντεο της αντίδρασής του να γίνεται viral:

«Ήμουν ο μοναδικός που είχα να πάω δύο μέρες σπίτι μου και δεν είδα το βίντεο να πέφτει η γέφυρα. Εκείνη την ώρα μου είπαν οτι άρχισαν να πέφτουν οι σφήνες, τα μικρά που σφηνώνουν και στηρίζουν τη γέφυρα. Μου φώναζαν να βγω στην τηλεόραση, και ακούω τις φωνές οτι η γέφυρα πέφτει. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα να κόβονται τα πόδια μου, ήταν οτι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου.»

Σχετικά με τις καταστροφές από τη θεομηνία, εξέφρασε γνώμη παρόμοια με αυτή του περιφερειάρχη:

«Οφείλω να πω οτι δεν υπάρχει στη ζωή μας το χθες και το σήμερα. Το αύριο και το μεθαύριο θα είναι πιο δύσκολο. Ήταν ακραία καιρικά φαινόμενα, με τα 30 μέτρα φάρδος ποταμού να γίνονται 300. Το πράσινο και το καφέ έδωσαν τη θέση τους στο χαλίκι. Οτι γίνει τις επόμενες ημέρες θα το διαχειριστούμε εμείς.

Από τον λίγο κόσμο στην ομιλία του περιφερειάρχη στο «Μίκης Θεοδωράκης» την Τρίτη, δεν έδειξε να πτοείται:

«Όταν γίνεται μια παρουσίαση 21 του μήνα, Κων\νου κι Ελένης, με τόσες εκδηλώσεις, δεν θα τις αφήσει ο καθένας, ώστε να τον ενδιαφέρει να μαζευτεί λαός στο Μίκης Θεοδωράκης. Μου έλεγε ο κόσμος οτι δεν θα έβρισκε που να παρκάρει. Ο κόσμος δεν δίνει τόση σημασία σε τέτοιες συγκεντρώσεις. Δεν κάνουμε αυτό που κάνουν άλλοι που προσθέτουν κόσμο μέσω Photoshop. Τη συγκέντρωση θα την δει ο κόσμος την Κυριακή, που ο Αρναουτάκης θα συνεχίσει την προσπάθειά του.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει την προσπάθειά μας. Έχει δρομολογηθεί αυτή τη στιγμή μαζί με άλλους φορείς το όνειρο του ΒΟΑΚ. Έχει προσφέρει η περιφερειακή αρχή σε αυτό. Ο Σταύρος είναι ξεκάθαρος και λέει την αλήθεια. Η επόμενη ημέρα εξαρτάται και από τα Χανιά. Όταν πήγαμε διαβασμένοι στο περιφερειακό συμβούλιο είχαμε μόνο κέρδος.»

Απαντώντας για την θέση του αντιπεριφερειάρχη, στάθηκε στον «δίκαιο περιφερειάρχη»:

«Εγώ περιμένω να με κρίνει και να με αξιολογήσει ο Σταύρος Αρναουτάκης. Δεν είναι άδικος, ο πρώτος που ρωτούσε τι θέλει ήμουν εγώ. Εγώ όπου αφιερώνομαι δένομαι, δίνομαι και προσπαθώ να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός. Ζητώ από το χανιώτικο λαό να με αξιολογήσει όσον αφορά την επόμενη ημέρα. Αυτό που ζητώ είναι αν για οποιοδήποτε λόγο τιμηθώ από το λαό, θέλω να τιμηθώ και από τον Σταύρο Αρναουτάκη. Μαζί με μένα, αν βγω πρώτος σε ψήφους, αν δε με κάνει αντιπεριφερειάρχη, θα φέρει σε δύσκολη θέση και τους χιλιάδες Χανιώτες που με τίμησαν. Η τιμή του λαού θέλω να είναι και τιμή του περιφερειάρχη. Θα αξιολογήσει τον καθένα μας όπως τον γνωρίζει 9 χρόνια. Αυτό ζητώ και από τον λαό. Ο κυρίαρχος λαός θέλει τον Αρναουτάκη αλλά θέλει και τον εκπρόσωπό του εδώ. Θα το δείξει με τον αριθμό των ψήφων που θα δώσει στον καθένα μας. Ο περιφερειάρχης είναι υποχρεωμένος να αξιολογήσει βάσει δυναμικής και δικαίου, το οποίο τον διακατέχει.»

Ακόμη, έδειξε σίγουρος για μια επικράτηση από τον πρώτο γύρο των εκλογών:

«Ο Σταύρος Αρναουτάκης θα βγει από τον πρώτο γύρο. Δεν είναι υπερβολική σιγουριά, είναι τα ξεκάθαρα μηνύματα. Για τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη δεν μπορώ να πω τίποτα αρνητικό, όμως η επόμενη τετραετία είναι τόσο κρίσιμη… Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι οτι μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο δείξαμε οτι όταν σαν Χανιώτες πήγαμε πιεστικοί, δεν χάσαμε ποτέ. »

Τέλος, έκλεισε με μία μαντινάδα εν όψει εκλογών: «Όσο ψηλά κι αν ανέβεις, σιγά σιγά να βγαίνεις, για να θυμάσαι τα σκαλιά, όπως θα κατεβαίνεις…»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook