Κουρουπάκη στον Super FM 89.6: Το ΚΙΝΑΛ δε θα συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία

κουρουπάκη-στον-super-fm-89-6-το-κιναλ-δε-θα-συγκ-886925
nor

Την πεποίθησή της ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει σιγά-σιγά πίσω, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής στα Χανιά με το Κίνημα Αλλαγής Λίτσα Κουρουπάκη, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Super FM 89.6 με τη Φανή Νικηφοράκη.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που διατύπωναν τις επιφυλάξεις τους για την ηγεσία του κόμματος από τη Φώφη Γεννηματά, τώρα την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με την παρουσία και πολύ ικανοποιημένη με την περιοδεία της στα Χανιά», είπε ορμώμενη από την πρόσφατη επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει, εγώ επέλεξα να παραμείνω αμετακίνητη και σταθερή στις αρχές και τις αξίες», σχολίασε σχετικά με τις πολλές μετακινήσεις στελεχών προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν επηρεάζεται από την αποχώρηση Βενιζέλου το ΚΙΝΑΛ

Η κ. Κουρουπάκη συγκρίνοντας τη συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο με την αντίστοιχη των περασμένων εκλογών, είπε ότι «τότε ο κόσμος έσκυβε το κεφάλι και έκανε πως δε μας ξέρει». Όσων αφορά στο κομμάτι της αποχώρησης Βενιζέλου από το κόμμα, η υποψήφια βουλευτής Χανίων τόνισε πως ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν υπήρξε «έξοδος» του Βενιζέλου. «Δεν υπήρξε καμία έξοδος, δεν είναι σε άλλο κόμμα, δεν είναι υποψήφιος αλλού, δεν έγινε καμία δήλωση για στήριξη σε άλλο κόμμα». Ο κόσμος δεν επηρεάζεται από αυτή την κίνηση, συμπλήρωσε.

Οχι συγκυβέρνηση με ΝΔ – Ψήφος ανοχής για εθνική συνεννόηση

«Δεν θα υπάρξει συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. Εμείς πάντα βάζαμε πλάτη για να σταθεί η χώρα όρθια. Η κ. Γεννηματά έχει πει ότι υπάρχουν οι κοινοβουλευτικοί τρόποι για να στηριχθεί μια κυβέρνηση, αν αυτό κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο. Όπως είναι η «ψήφος ανοχής» ώστε να αλλάξει παραδείγματος χάρη, ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής για να μπορούμε να κινούμαστε με εθνική συνεννόηση», είπε μεταξύ άλλων η κα Κουρουπάκη ερωτηθείσα για τις προθέσεις του ΚΙΝΑΛ στην επόμενη Βουλή.

Το κλίμα στα Χανιά είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Ο κόσμος μας ψάχνει πλέον, είναι απογοητευμένος από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την εκπροσώπηση του Νομού Χανίων στη Βουλή τα τελευταία 4,5 χρόνια, σχολίασε δεικτικά ενώ συμπλήρωσε για την περίοδο της ψήφισης του πρώτου μνημονίου, όταν ήταν η ίδια βουλευτής:

«Οι βουλευτές των Χανίων από το 2011 και έπειτα στοχοποιηθήκαμε όσο λίγοι και δεχόμασταν ένα απίστευτο πολιτικό bullying από τους τότε «αντιμνημονιακούς» με ευθείες απειλές κατά της ζωής μας. Ξέρετε τι είναι να βλέπεις φωτογραφίες σου με την ένδειξη «ανεπιθύμητος» και «προδότης»;»

Οδικό δίκτυο και αστυνομία

«Το οδικό δίκτυο και η καλύτερη και αυστηρότερη αστυνόμευση είναι από τις πρώτες και κυριότερες προτεραιότητες για τον τόπο μας. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να θρηνούμε θύματα στους δρόμους και θα πρέπει να εμπεδωθεί αυτό στην κοινωνία και να επιβληθεί αυτό και από την πολιτεία», είπε σχετικά με τα όσα πρέπει να γίνουν σε τοπικό επίπεδο η υποψήφια βουλευτής.

zarpanews.gr

One thought on “Κουρουπάκη στον Super FM 89.6: Το ΚΙΝΑΛ δε θα συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook