“Κούπα” για τα Χανιά στο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης»

κούπα-για-τα-χανιά-στο-κύπελλο-μάχ-1691477

Στην πρώτη θέση τα Χανιά, στη 2η το Ρέθυμνο, στην 3η το Ηράκλειο και στην 4η το Λασίθι σε ένα τουρνουά που είχε τέσσερα αμφίρροπα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο στο Κολυμπάρι.

Πάντως και ο μεγάλος τελικός Χανίων – Ρεθύμνου αποδείχθηκε ντέρμπι. Η χανιώτικη ομάδα είχε πρωταγωνιστές τους Φιωτάκη και Μαυρομάτη που πέτυχαν τα δύο γκολ.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 13′ από κόρνερ του Μουτσάι ο Φιωτάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στα Χανιά.

Στη συνέχεια το Ρέθυμνο απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 25′ και στο 27′ σε σουτ των Τάκα και Βαρούχα, τα οποία έφυγαν λίγο άουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα Χανιά βρήκαν δεύτερο γκολ με μακρινό σουτ Μαυρομάτη στο 55′. Ειχαν μάλιστα και δοκάρι σε σουτ του Κοκκινάκη, λίγο αργότερα ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Κούρος δε μπόρεσε εξ επαφής να πετύχει το 3-0.

Το δοκάρι σημάδεψαν αργότερα και οι Κούρος, Λυβιάκης, ενώ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Κοκάκη που είχε και αυτός δοκάρι.

Ευκαιρίες είχε και το Ρέθυμνο που ήταν επίσης άστοχο γενικότερα στην τελική προσπάθεια.

ΕΠΣ Ρεθύμνου (Φίλιππος Μουρτζανός): Νικολακάκης, Τσαγλιώτης, Φερχάτι, Χεμπάι, Σκουλουφιανάκης, Ανδρεαδάκης, Πολυμίλης, Παπαδάκης, Εσπιαλίδης, Tάκα, Βαρούχας

ΕΠΣ Χανίων (Τάκης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Πρωτοπαπαδάκης, Αθανασάκης, Φιωτάκης, Μαρινάκης Θ., Λυβιάκης, Μαρινάκης Στ., Βογιατζής, Περράκης, Ζόγκου, Μουτσάι, Κούρος

Επαιξαν και οι: Γκιέργκι, Μαυρομάτης, Κοκάκης, Αδαμάκης.

 

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook