Κούμαν: «Τώρα, χωρίς τον Μέσι, το παιχνίδι μας μπορεί να είναι περισσότερο συλλογικό από πριν»

κούμαν-τώρα-χωρίς-τον-μέσι-το-παιχνί-1267671

Τον πρώτο της παιχνίδι στη μετά-Μέσι εποχή έδωσε η Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου επικράτησε με 4-2 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μάλιστα, στάθηκε την παρουσία των φιλάθλων μετά από πολλούς μήνες και στην… απουσία του Λιονέλ Μέσι, λίγο μετά την νίκη, για την πρεμιέρα της La Liga.

«Οι φίλαθλοι μας στήριξαν από την αρχή. Και αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Εάν συγκρίνουμε ένα ματς όπως αυτό, με ένα περυσινό, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Όπως είπα και πριν, η εικόνα της ομάδας είναι το πιο σημαντικό. Εάν οι φίλαθλοι μας βλέπουν μια ομάδα που θέλει, που προσπαθεί να κάνει τα πράγματα καλά, για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με αυτήν την στάση, θα μας βοηθήσουν, σίγουρα.

Τώρα, χωρίς τον Μέσι, το παιχνίδι μας μπορεί να είναι περισσότερο συλλογικό από πριν, δεν ξέρω. Όμως, εάν μπορούσα να διαλέξω, θα προτιμούσα να έχω τον Μέσι στην ομάδα μου.

Δεν έχουμε πλέον παίκτη που να μπορεί να αποφασίσει μόνος του την τύχη των αγώνων, τώρα θα είναι μια συλλογική προσπάθεια».

Πηγή: onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook