Κουλουράδες στα Χανιά: Το πιο νόστιμο κουλούρι Θεσσαλονίκης, πεντανόστιμες λιχουδιές και αρωματικός καφές

κουλουράδες-στα-χανιά-το-πιο-νόστιμο-κ-1248523

Το πιο νόστιμο κουλούρι της πόλης μαζί με πεντανόστιμες αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές έφτασε και στα Χανιά!

Ο λόγος για τους Κουλουράδες, μια ελληνική εταιρία η οποία μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκου κουλουριού Θεσσαλονίκης και φτιάχνει το πρωινό σε πάνω από 150.000 καταναλωτές στο δίκτυο των 110 και πλέον καταστημάτων της στην Ελλάδα, σύντομα και στο εξωτερικό.

Η επιτυχία των Κουλουράδων οφείλεται στην πολυετή παράδοση του προϊόντος (εποχή Βυζαντινής αυτοκρατορίας). Συγκεκριμένα, η συνταγή των Κουλουράδων μετράει 63 χρόνια (από το 1956). Αγαπήθηκε από τις παραδοσιακές οικογένειες, το 2015 πήρε τη μορφή που όλοι σήμερα γνωρίζουμε.

Κουλουράδες στα Χανιά: Αποκορώνου 7

Τηλέφωνο: 2821057856
Ανοικτά καθημερινά 07:00 – 16:00
*Κυριακή κλειστά.

Στόχος της εταιρίας είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης) καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα).

Επίσης, στο κατάστημα θα βρείτε αρίστης ποιότητας αρωματικό καφέ Dimello. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι Κουλουράδες καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου και να φτιάχνουν πρωινό για όλα τα γούστα!

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επιλέγουν το κατάστημα είναι η διατροφική αξία των προϊόντων. Χωρίς να στερούνται τη γεύση, τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όσους βρίσκονται σε δίαιτα, καθώς δεν περιέχουν λιπαρές ουσίες και είναι πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες λόγω του σουσαμιού. Επίσης, δίνουν γευστικές λύσεις σε περιόδους νηστείας.

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της γι’ αυτό διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που παρέχει την καλύτερη ποιότητα ψησίματος σε επαγγελματικούς χώρους αυξημένης παραγωγής. Όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και παρασκευασμένα από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε παράρτημα από εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, υπάρχει ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Κουλουράδες στα Χανιά: Αποκορώνου 7

Τηλέφωνο: 2821057856

Ανοικτά καθημερινά 07:00 – 16:00

*Κυριακή κλειστά.

Δείτε περισσότερα στο site μας :
https://www.koulourades.gr/?fbclid=IwAR2f9S834gZ5CcQv-apPEQSt-Em8umBONHU2Ffw0Z6iHvXLhPnwJWrdYTHI

και στα social media:

https://www.facebook.com/koulourades.xania

https://www.instagram.com/Koulourades_xania/?fbclid=IwAR1nCiSNNiwKGNBJx2j5za3e9KrKFVNbS5T93gnNij2BeuQxm56KlN_yQkY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook