Κουκιανάκης για παραίτηση Σγουράκη: Να αναθεωρήσει την απόφασή του

κουκιανάκης-για-παραίτηση-σγουράκη-ν-1235415

Να αναθεωρήσει την απόφασή του μετά την χθεσινή του παραίτηση(δείτε ΕΔΩ), ζητά από τον Σταμάτη Σγουράκη, ο δήμαρχος Αποκόρωνα, Χαράλαμπος Κουκιανάκης. Όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος «η παρουσία του θεωρείται αναγκαία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου»

«Ως Δήμαρχος Αποκορώνου θέλω να δηλώσω ότι η παραίτηση Σγουράκη στερεί από τον Αποκόρωνα από ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό, του οποίου η προσφορά κατά τη τελευταία εικοσαετία στα κοινά του Δήμου μας αναγνωρίζεται απ’ όλους.

Ο Σταμάτης Σγουράκης με το ύφος, το ήθος και την εμπειρία του έκανε τεκμηριωμένες προτάσεις και αν και διαφωνούσαμε σε κάποιες θέσεις, στο τέλος μας ένωνε το κοινό καλό.

Επειδή η παρουσία του θεωρείται αναγκαία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας, τον καλώ να ξανασκεφτεί και να αναθεωρήσει την απόφασή του, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Δήμαρχος Αποκορώνου

Χαράλαμπος Κουκιανάκης»

One thought on “Κουκιανάκης για παραίτηση Σγουράκη: Να αναθεωρήσει την απόφασή του

  1. Ο κουκιανακης ενεργεί κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο εδώ και καιρό.
    Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει γιατί είναι μειοψηφία,βγάζει ανακοινώσεις στις εφημερίδες ότι θα φταίει αντιπολίτευση για όλα.
    Έχει απαξιώσει πλήρως τη λειτουργία του Δήμου Αποκορωνου που στο μόνο που δραστηριοποιείται είναι οι ανακοινώσεις οι φωτογραφίες και η αυτοπροβολή.εργο μηδεν.
    Και τώρα βγαίνει να ζητήσει από τον σγουρακη να αναθεωρήσει την παραίτηση.
    Τι παράσταση δίνεις πάλι βρε δημαρχε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook