Κόβουν βασιλόπιτα on the road στα Χανιά | Photo

κόβουν-βασιλόπιτα-on-the-road-στα-χανιά-photo-987731

Μία διαφορετική κοπή πίτας, από τις συνηθισμένες διοργανώνουν και φέτος το κατάστημα GAS Motosport Culture, οι Moto Adventures και το κατάστημα Vasilis Moto Tyres, αφού για 9η χρονιά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου ώρα 9:00 θα συνδυάσουν την καθιερωμένη τους εκδήλωση με μια ημερήσια μοτοσυκλετιστική εκδρομή από τα Χανιά στο Ρέθυμνο, με τίτλο «Moto Tour 2020: Ride the Canyons»

Το εντυπωσιακό κονβόι από αναβάτες με παπιά, σκούτερ και με αγωνιστικές μοτοσυκλέτες dragster, θα ξεκινήσει όπως πάντα από την Κισσάμου 98, θα διασχίσει τη πόλη από τις οδούς Κυδωνίας, Αποκορώνου – Λεωφόρος Σούδας και από εκεί θα ανέβει Μαλάξα με κατεύθυνση τα χωριά του Αποκόρωνα – Λίμνη Κουρνά για καφέ και συνάντηση με αναβάτες που έρχονται από Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Η βόλτα, που αποδεικνύει την μοτοσυκλετιστική κουλτούρα των Κρητικών και την αγάπη τους για την επαφή με την φύση, θα συνεχιστεί στην επαρχία του Ρεθύμνου, όπου συνολικά θα περάσουν από δυο λίμνες, θα διασχίσουν δύο φαράγγια, γεφύρια ποταμών και παραποτάμων για να κάνουν μια τελευταία στάση στην Αργυρούπολη. Εκεί οι 120 μοτοσυκεκλιστές θα φάνε αντικρυστό και θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι την πρώτη χρονιά η εκδρομή ξεκίνησε με μόλις 16 μοτοσυκλέτες  και τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχουν περίπου 200 μοτοσυκλέτες πολλές από αυτές με συνεπιβάτες. Γεγονός που καθιστά αυτήν την εκδρομή μάλλον την μεγαλύτερη ημερήσια εκδρομή μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα με εντυπωσιακή ποικιλία μοτοσυκλετιστικών χρωμάτων και “σχημάτων”.

Δείτε το σχετικό ενημερωτικό δελτίο των διοργανωτών του event

Αγωνία τέλος! Η ανεπανάληπτη βόλτα που περιμένετε κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται πανηγυρικά για ένατη συνεχή χρονιά. Το παραδοσιακό πλέον κόψιμο της πίτας του GAS, των Moto Adventures και του Vasilis Moto Tyres, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020. Όσοι έχετε ξανάρθει ξέρετε και δεν το συζητάτε, θα έρθετε ακόμα και αν χρειαστεί να αποδράσετε από τραπέζι με τα σόγια ή/ και το αυτόφωρο.

Όσοι δεν έχετε ξανακούσει για το event (πλάκα μας κάνετε, έτσι;), να γνωρίζετε ότι αυτή τη θρυλική μέρα συνδυάζει καταπληκτική διαδρομή 200+ χιλιομέτρων αλέ ρετούρ, ανυπέρβλητο φαγητό και απίστευτη παρέα διακοσίων και βάλε μοτοσυκλετιστών, συνήθως με τα κορίτσια τους. Έχουμε δει από παπάκια πενηντάρια με ορίτζιναλ μπουζί, λάδια και βαρεμένη μπιέλα, μέχρι τουρμπάτα ντράγκστερ, οπότε μην κωλώνετε ό,τι και αν έχετε. Μην ξεχνάτε τα τρία φλουριά που θα κερδίσουν priceless δώρα και ασφαλώς το γεγονός ότι κάτι τέτοιες βόλτες θα διηγείστε στα εγγόνια σας γύρω από το τζάκι όταν γεράσετε. Αν το χάσετε, θα χάσετε. Αλήθεια. Αναμείνατε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα… #GasPie2020

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook