Κόβουν την πίτα τους οι Γυναίκες του Δήμου Σφακίων την Κυριακή

κόβουν-την-πίτα-τους-οι-γυναίκες-του-δή-808312
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων είναι μια  ομάδα που δραστηριοποιείται από το Νοέμβριο του 2016.  Στοχεύει στην ενεργοποίηση της γυναίκας στην επαρχία Σφακίων μέσα από την προώθηση της αυτενέργειας και της συλλογικής δράσης για θέματα που αφορούν την ίδια την τοπική κοινωνία  αλλά και την ευρύτερη. Προάγει τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό , την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά .

Στα πλαίσια των στόχων αυτών  , η ομάδα αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση συνδημότη μας ,πληγέντος από πυρκαγιά , που κάηκε ολοσχερώς  η οικεία του.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 17:00 στην περιοχή Κομιτάδες, Σφακίων πήρε φωτιά η οικεία 59χρονης χήρας , με αιτία πυρκαγιάς ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα(ηλεκτρική σόμπα). Το δύσβατο της γειτονιάς, καθώς το οδικό δίκτυο δεν έχει πρόσβαση στην οικεία, δυσκόλεψε το έργο  της πυροσβεστικής  στο να σβήσει εγκαίρως την πυρκαγιά, με αποτέλεσμα η οικεία να καταστραφεί ολοσχερώς.

Η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Eπιχείρησης Δήμου Σφακίων,  σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019  και ώρα 20:00 στο Κέντρο ‘’Βίγλες’’ στο Καψοδάσος Σφακίων. Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του. Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 15 € με πλήρες μενού. Η  παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6973035630

Προπώληση προσκλήσεων : Φωτόπολις , Ηρακλείου 19, Χανιά τηλ. 28210-40717

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook