Κοτζιάς: Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου

κοτζιάς-έχω-κάνει-έξι-βαριά-χειρουργε-707921

Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, σε διαφορετικό ύφος και κλίμα από τα τετριμμένα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αποκάλυψε πτυχές της ζωής του που μέχρι πρότινος δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κ.Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή, έκανε την πρώτη δημόσια αποκάλυψη για την υγεία του.

«Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε», αναφέρει ο Νίκος Κοτζιάς.

Παράλληλα, τονίζει ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη έγινε πριν λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα της συνέντευξης που παίζουν στο τρέιλερ, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Εκτός από τις λεπτομέρειες της ζωής του, ο Νίκος Κοτζιάς -εφόσον μιλά στην κυπριακή τηλεόραση- κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που δέχθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook